Why Stock

Heb je nog vragen? Bel ons op 020-4166080 of stuur een email hallo@donnycraves.com.

We weten dat er een heleboel goede producten op de markt zijn, dus waarom zou je voor onze mints en kauwgom kiezen? De belangrijkste reden is dat wat je verkoopt een heleboel zegt over jou, dus we zijn een goede keus als je onze waarden deelt.

De International Dental Health Foundation heeft al onze producten goedgekeurd voor het helpen bij het verminderen van plak en het tegengaan van het risico op tandbederf.

Om precies te zijn, alles wat we maken is:

Goed voor je
Snoepgoed zit vol ingrediënten die slecht voor je zijn, en tegenwoordig proberen steeds meer mensen de hoeveelheid suiker die ze consumeren te verminderen. Alles wat we maken is suikervrij en gezoet met niets anders dan Xylitol, zodat het actief goed is voor je tanden.

Geweldig van smaak
Lekker zijn is voor ons even belangrijk als gezond zijn, en tot nu toe hebben we vier Great Taste Awards gewonnen. We zorgen voor die geweldige smaak door alleen de allerbeste ingrediënten te gebruiken, van het geweldige Engelse Pepermunt uit Hampshire tot de winteroogst Sicilliaanse citroenen.
Great Taste Awards Vrij van
We houden ons verre van kunstatige kleur-, geur-, en smaakstoffen en aspartaam. We zijn ook GM-vrij, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs en vegans.

Verantwoord geproduceerd
Onze ingrediënten worden verantwoord gesourced en bijna al onze verpakkingen hebben het FSC keurmerk en 100% recyclebaar (we zijn druk bezig met de rest).

We hebben een heleboel materialen voor display, sampling en educatie. Je kunt hier wat voorbeelden vinden.

Als dat je allemaal als muziek in de oren klinkt, bel ons dan op 020-4166080 of stuur een email hallo@donnycraves.com.